Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Informatii

MĂSURI PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA EFECTELOR PANDEMIEI DE COVID-19 PE PERIOADA STĂRII DE ALERTĂ

1. Intrarea în Sălile de așteptare din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Brașov este permisă doar pentru persoanele care, în mod rezonabil au motive justificate de a se afla în această instituție.
2. În cazul în care este necesară doar predarea unor documente, aceasta se va realiza în afara Sălilor de așteptare, direct persoanei căreia îi sunt destinate, cu respecatrea măsurilor de precauție.
3. Dacă este necesară intrarea în Sălile de așteptare din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Brașov, sunt obligatorii triajul epidemiologic și dezinfectarea mâinilor.
4. În Sălile de așteptare din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Brașov este obligatorie purtarea măștii de protecție pe toată durata prezenței în aceste spații.
5. Masca de protecție se poartă astfel încât să acopere nasul și gura.
6. Se dezinfectează obligatoriu mâinile la intrarea în instituție.
7. Accesul în Sălile de așteptare din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Brașov se face organizat astfel încât să fie asigurată o suprafață minimă de 4 mp pentru fiecare persoană și o distanță minimă de 2 m între oricare 2 persoane apropiate.
8. Se menține igiena respirației: tuse și/sau strănut (în plica cotului sau în șervețel de unică folosință), rinoree (în șervețel de unică folosință). După utilizare, șervețelul de unică folosință va fi aruncat în recipientul de colectare a deșeurilor și se va efectua imediat igiena mâinilor.
9. Se limitează contactul cu alte persoane la maximum 15 minute, la o distanță de minimum 1,5 m.
10. Triajul epidemiologic nu implică înregistrarea datelor cu caracter personal.
11. Se măsoară temperatura prin scanner-ul termic montat în Sălile de așteptare din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Brașov (temperatura înregistrată nu trebuie să depășească 37,3șC).
12. În cazul în care temperatura înregistrată depășește 37,3șC, se va repeta măsurarea temperaturii, după o perioadă de 2-5 minute de repaus.
13. Persoana în cauză și personalul din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Brașov vor observa semnele și simptomele respiratorii (de tipul: tuse frecventă, strănut frecvent, stare generală modificată).
14. În cazul în care se constată menținerea unei temperaturi peste 37,3șC sau/și prezența altor simptome respiratorii, persoanei nu i se permite accesul în incintă.
Plată rapidă
folosind cheia de securitate
Cheia unică de securitate este înscrisă pe decizia de impunere, în dreapta sus pe pagină (exemplu: ABCD-EFGH-IJKL).